Zaterdag 15 t/m donderdag 27 juni 2024

Accuraat Verhuur sponsor van het Centercourt van AmstelveenBeach 

AmstelveenSport wil er mede door de juiste aankleding voor zorgen dat AmstelveenBeach een echt beachsport festival uitstraling krijgt. Dat kunnen we niet alleen! Daarom zijn we blij dat we opnieuw Accuraat verhuur mogen verwelkomen als partner van AmstelveenBeach. 

Wat begon als een klein verhuurbedrijf is binnen no-time uitgegroeid tot een onmisbare partner voor ieder evenement. Met maar liefst 7.000m² vol met verhuurmateriaal voor de particuliere en zakelijke markt en eigen transport. Tijdens Amstelveen Beach is Accuraat de leverancier van al het meubilair, hekwerk en het podium voor de SportExperience. Al het materiaal is natuurlijk afgestemd op de stijl van het evenement. Mooi steigerhout meubilair op het terras en er komt zelfs een bamboe hangout compleet met meerdere hangmatten!  

Naast alle mooie producten zie je Accuraat Verhuur ook terug in de boarding van het Centercourt van AmstelveenBeach. 12 dagen lang worden de finales van alle toernooien op het Accuraat Verhuur Centercourt gespeeld! 

Manager Sportservice Sven Vismans: “AmstelveenSport is ontzettend tevreden over de samenwerking met Accuraat Verhuur. Er staan steeds meer evenementen op onze kalender en daarvoor hebben wij een betrouwbare leverancier nodig met top materiaal! Nog mooier dat het enthousiasme over de samenwerking wederzijds is en zij ervoor kiezen om als sponsor AmstelveenBeach te ondersteunen.” 

Accuraat Verhuur: “Alles om uw evenement te laten slagen!” 
Sinds 1985 verhuurt Accuraat Verhuur alle aankleding en benodigdheden voor feesten, partijen, evenementen en congressen. Dit doen wij voor zowel kleine als grote evenementen niets is te gek. 
www.accuraatverhuur.nl 

Meer nieuws

AmstelveenBeach
Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid nieuwe partner AmstelveenBeach
vrij-sporten-8
Programma voor iedereen van alle leeftijden
AmstelveenBeach-ook-in-2024-op-het-Stadsplein
Amstelveen in teken van beachsport; 12 dagen top- en breedtesport op Stadsplein
borgersmith_nieuwe-sponsor
BorgerSmith verwelkomt als sponsor
Accuraat Verhuur sponsor Centercourt
Accuraat Verhuur sponsor van het Centercourt van AmstelveenBeach 
AmstelveenBeach-top-en-breedtesport
AmstelveenBeach keert deze zomer terug
Overzichtsfoto-web
Amstelveen Beach onder tropische omstandigheden van start
AmstelveenBeach
Vaneman: Lokaal welzijn door beweging!
beach-bootcamp-autoband
Stadsplein verandert zes dagen lang in tropisch strandparadijs
vismans-beach-1132x670-1-1024x606
Groots beachvolleybal-evenement keert terug naar Stadsplein