Zaterdag 15 t/m donderdag 27 juni 2024

Bedrijven

AmstelveenBeach is een echt lokaal feest op het Stadsplein in Amstelveen.
Door samenwerking met diverse lokale partners creëren we samen leuke sportieve activiteiten voor iedereen.

Bedrijven Beachvolleybal Toernooi​

Dinsdag 18 juni vindt, in samenwerking met de Ondernemersvereniging Amstelveen, het Bedrijven Beachvolleybal Toernooi plaats.

Er wordt gespeeld met teams van 4-6 personen; het is geen vereiste dat dit medewerkers zijn. Als je met familie, vrienden of klanten het bedrijf wilt vertegenwoordigen mag dit natuurlijk ook.

Het toernooi start om 18:30 uur en de finale wordt rond 21:00 uur gespeeld.

De derde helft wordt natuurlijk niet vergeten. Onder het genot van een hapje, een drankje en muziek trekken wij de avond nog even door tot uiterlijk 23:00 uur. 

Partner van AmstelveenBeach

Word partner van AmstelveenBeach 2024, hét zomerse sportevenement dat het Stadsplein van Amstelveen. Met een paar duizend bezoekers en een sterke online en offline aanwezigheid biedt dit evenement een unieke kans om je merk te promoten en je betrokkenheid bij de lokale gemeenschap te tonen.

AmstelveenBeach biedt verschillende partner mogelijkheden. Zorg jij voor een bijzonder bedrijfsuitje voor je medewerkers, wil jij één van onze vier beachcourts adopteren, je bedrijfsnaam koppelen aan één van de toernooien of wordt jouw bedrijf de nieuwe hoofdsponsor van dit evenement en zorg je er samen met ons voor dat AmstelveenBeach een vaste activiteit wordt in de agenda van alle Amstelveners.