Jeroen Hypotheken & Verzekeringen sponsor van Amstelveen Beach

Het Jeroen Hypotheken & Verzekeringen beachcourt is de plek waar dit jaar tijdens Amstelveen Beach de finale van onder andere het bedrijven Beach Toernooi wordt gespeeld!

Eigenaar Jeroen Pijnaker was er als de kippen bij toen bekend gemaakt werd dat er de mogelijkheid is om één van de vier prachtige beachcourts van Amstelveen Beach voor een week lang aan je bedrijf te verbinden. Door de sponsoring aan dit sportevenement draagt Jeroen Hypotheken & Verzekeringen nu ook bij aan een sportief gezond Amstelveen. “Een mooie kans om onderdeel te zijn van dit ontzettend leuke evenement. Aan het begin van het jaar had ik al contact met organisator Sven Vismans van AmstelveenSport over het terugkeren van Amstelveen Beach. Fantastisch dat het evenement weer nieuw leven ingeblazen wordt!”

Dinsdag 20 juni komt een afvaardiging van het kantoor van Jeroen Hypotheken & Verzekeringen deelnemen aan het Bedrijven Beach Toernooi. In een echte beach setting, compleet met palmbomen, live dj en onder het genot van een koud drankje, nemen Amstelveense bedrijven het tegen elkaar op. Rond de klok van 21:00 uur weten wij of Jeroen en zijn collega’s op hun “eigen” veld de finale mogen spelen.

Vorig jaar viel het bedrijf al in de prijzen
Jeroen Hypotheken & Verzekeringen won in 2022 de publieksprijs bij de Amstelveense Ondernemer van het Jaar Verkiezing. Van de ruim 4800 stemmers, kozen de meesten voor Jeroen Hypotheken & Verzekeringen.

We zullen zien of ze op sportief gebied net zo succesvol zijn!

Op het moment van publiceren zijn er nog twee van de 4 beachcourts beschikbaar. Interesse om ook onderdeel te worden van Amstelveen Beach? Neem dan contact op met Sven Vismans s.vismans@amstelveensport.nl

Jeroen Hypotheken & Verzekeringen
Jeroen is hét hypotheek- en verzekeringskantoor van Amstelveen en omgeving. Met een groeiend team van financiële adviseurs maken wij elke dag dromen waar voor onze klanten. Met de laatste kennis en inzichten, een transparante werkwijze, heldere uitleg en veel enthousiasme weten wij binnen korte tijd de beste hypotheek, verzekeringen en bedrijfsfinanciering voor onze klanten te verzorgen.
www.jeroenhypotheekadvies.nl