Zaterdag 15 t/m donderdag 27 juni 2024

Vaneman: Lokaal welzijn door beweging!

Vaneman kondigt trots sponsoring aan van Amstelveen Beach: Lokaal welzijn door beweging!

In een wereld waar technologie onze dagen vult en schermen onze aandacht opeisen, is het belangrijker dan ooit om aandacht te besteden aan onze fysieke gezondheid. Bij Vaneman geloven we sterk in het bevorderen van een gezonde levensstijl en het ondersteunen van lokale initiatieven die gemeenschappen in beweging brengen. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we met trots het Amstelveen Beach evenement sponsoren. Dit evenement streeft ernaar om jong en oud samen te brengen en hen aan te moedigen om lokaal gezond en in beweging te blijven.

Lokaal initiatief voor gezondheid en beweging

Amstelveen Beach is een bruisend evenement dat elk jaar plaatsvindt op dé prachtige strandlocatie van Amstelveen. Het biedt een unieke gelegenheid voor de gemeenschap om samen te komen en te genieten van diverse sport- en recreatieactiviteiten in een zomerse sfeer. Met een breed scala aan sporten, zoals beachvolleybal, beachtennis en beachsoccer, is er voor iedereen wel iets te doen, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau.

Waarom sponsoren we Amstelveen Beach?

Bij Vaneman delen we de visie van Amstelveen Beach dat de lokale regio baat heeft bij gezonde activiteiten die mensen in beweging brengen. We geloven dat fysieke activiteit niet alleen goed is voor ons lichaam, maar ook voor onze geestelijke gezondheid en sociale interactie. Door dit evenement te sponsoren, kunnen we een positieve impact hebben op de gemeenschap en mensen aanmoedigen om een actieve levensstijl te omarmen.

Het belang van lokaal welzijn

Het bevorderen van lokaal welzijn is een kernwaarde voor Vaneman. We begrijpen dat een gezonde gemeenschap bloeit wanneer mensen samenwerken en tijd doorbrengen in een positieve omgeving. Amstelveen Beach biedt een uitstekende gelegenheid om deze waarden te ondersteunen en lokale bewoners, families en vrienden bij elkaar te brengen. Het creëert een levendige sfeer waarin mensen kunnen genieten van sport, ontspanning en het ontmoeten van nieuwe mensen.

Wat betekent dit voor Vaneman?

Als sponsor van Amstelveen Beach zijn we trots om ons steentje bij te dragen aan de groeiende gemeenschap in Amstelveen. Ons bedrijf, Vaneman, heeft altijd al belang gehecht aan het ondersteunen van lokale initiatieven en het bevorderen van een gezonde levensstijl. Door dit evenement te sponsoren, kunnen we onze betrokkenheid tonen en ons streven naar een actieve, gezonde gemeenschap versterken.

Meer nieuws

borgersmith_nieuwe-sponsor
BorgerSmith verwelkomt als sponsor
Accuraat Verhuur sponsor Centercourt
Accuraat Verhuur sponsor van het Centercourt van AmstelveenBeach 
AmstelveenBeach-ook-in-2024-op-het-Stadsplein
AmstelveenBeach keert deze zomer terug
Overzichtsfoto-web
Amstelveen Beach onder tropische omstandigheden van start
AmstelveenBeach
Vaneman: Lokaal welzijn door beweging!
beach-bootcamp-autoband
Stadsplein verandert zes dagen lang in tropisch strandparadijs
vismans-beach-1132x670-1-1024x606
Groots beachvolleybal-evenement keert terug naar Stadsplein