Partners

LOCATIE: STADSHART

AmstelveenSport heeft als doel om van Amstelveen Beach een echt lokaal feest te maken. Activiteiten voor jong & oud en dit aanbod creëren door samen te werken met lokale partners. En daarbij bedrijven de mogelijkheid bieden om mee te liften op de exposure die het evenement met zich meebrengt.


Een mooi voorbeeld van samenwerking is het Horeca Beach Toernooi. Dit toernooi organiseren wij samen met lokale partijen zoals Day Foodbar, BLVD Cafe, KHN Amstelland en The Beach. Samen gaan we er een te gek toernooi van maken!

Amstelveen Beach biedt verschillende mogelijkheden voor sponsoren. Wil jij een van onze 4 beachcourts adopteren? De bedrijfsnaam koppelen aan een van de toernooien? Of wordt jouw bedrijf de nieuwe hoofdsponsor van Amstelveen Beach en ga je er samen met ons voor zorgen dat Amstelveen Beach een vaste activiteit wordt in de agenda van alle Amstelveners.
Neem dan contact op met ons door een mail te sturen naar s.vismans@amstelveensport.nl of vul het contact formulier in op onze website.

Een overzicht van de bedrijven die al onderdeel zijn Amstelveen Beach: