Zaterdag 15 t/m donderdag 27 juni 2024

Partners

AmstelveenBeach is een echt lokaal feest op het Stadsplein in Amstelveen.
Door samenwerking met diverse lokale partners creëren we samen leuke sportieve activiteiten voor iedereen.

Partner van AmstelveenBeach

Word partner van AmstelveenBeach 2024, hét zomerse sportevenement dat het Stadsplein van Amstelveen. Met een paar duizend bezoekers en een sterke online en offline aanwezigheid biedt dit evenement een unieke kans om je merk te promoten en je betrokkenheid bij de lokale gemeenschap te tonen.

AmstelveenBeach biedt verschillende partner mogelijkheden. Zorg jij voor een bijzonder bedrijfsuitje voor je medewerkers, wil jij één van onze vier beachcourts adopteren, je bedrijfsnaam koppelen aan één van de toernooien of wordt jouw bedrijf de nieuwe hoofdsponsor van AmstelveenBeach en zorg je er samen met ons voor dat Amstelveen Beach een vaste activiteit wordt in de agenda van alle Amstelveners.

Partner mogelijkheden

Beachcourt Sponsor
Met onder andere: Logo-vermelding bij één van de 4 officiële beachcourts, wedstrijden worden aangekondigd met de naam van de sponsor van het veld en logo-vermelding op de boarding rondom de beachcourts.

Beachtoernooi Sponsor
Verbind je bedrijf aan een van de beachtoernooien tijdens AmstelveenBeach. Het toernooi wordt online en offline aangekondigd met vermelding van de sponsor.

Boarding Sponsor
Vermelding van je bedrijfsnaam op de website van het evenement en logo-vermelding op de boarding van één van de vier beachcourts.  

Bedrijfsevent

Uniek Bedrijfsevent @AmstelveenBeach
Een volledig verzorgd beachvolleybaltoernooi voor jouw bedrijf op de unieke locatie van AmtelveenBeach. Het arrangement is in te vullen naar wens.

Een overzicht van de bedrijven die al onderdeel zijn Amstelveen Beach: