Zaterdag 15 t/m donderdag 27 juni 2024

Maak kennis met het sportaanbod van Amstelveen!

Sport Experience

Op zaterdag 15 juni bruist het van de sport op het Stadsplein. Op deze dag vindt deSport Experience plaats. Hier kan het publiek kennismaken met verschillende sportverenigingen en -aanbieders uit Amstelveen. 

Van 11:00 tot 16:00 uur staat het plein vol met leuke activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen. 

Doe mee met de clinics!

Deze dag geven sportverenigingen en -aanbieders clinics, verspreid over verschillende ondergronden. De clinics zijn op het zand, op (judo)matten, kunstgras of op de stenen. Deelname aan de clinics gratis.

Bekijk de demo's

Bij de Sport Experience heb je niet alleen de kans om diverse clinics bij te wonen, maar kun je ook genieten van de sporters in actie tijdens een breed scala aan demonstraties. Laat je verrassen door de dans- en freerun-demonstraties, of ontdek nieuwe sporten zoals rolstoeldansen en tai chi.

Deelnemen als vereniging

Laat jouw sport en jouw vereniging zien aan de Amstelveners. Verzorg een clinic of workshop. Of organiseer een open training met de leden van je vereniging. Schrijf je snel in.

Voor iedereen!

De Sport Experience is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden met aanbieders die speciaal gericht zijn op jong en oud, inclusief aangepaste sporten. De locatie is rolstoeltoegankelijk, en er zijn toiletten beschikbaar in het winkelcentrum. Kom en geniet van een dag vol sport en plezier, waar iedereen welkom is!