Zaterdag 15 t/m donderdag 27 juni 2024

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid nieuwe partner AmstelveenBeach

AmstelveenSport is blij met de nieuwe samenwerking en maakt graag bekend dat Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid dit jaar voor het eerst partner is van AmstelveenBeach.

Zorg en Zekerheid is op zaterdag 15 juni aanwezig tijdens de SportExperience en is toernooisponsor van het Bedrijven Toernooi waarbij gestreden wordt om de Zorg en Zekerheid AmstelveenBeach Bedrijventrofee 2024.

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid steunt diverse (sport)verenigingen in Amstelveen, zoals bijvoorbeeld RKSV RODA ’23, Hockeyvereniging MYRA, MHC Amstelveen, Amstelveense Rugbyclub, HIC, 3×3 Unites en Stichting Fietsmaatjes Haarlemmermeer. Als regionale zorgverzekeraar zijn ze actief betrokken bij deze regio; ze hebben goede relaties met zorgverleners én werken ook samen AmstelveenSport en het in 2023 opgerichte JOGG (gezonde jeugd, gezonde toekomst). Ook steunen ze Buurtclub Leefstijl en hebben ze in Amstelveen beweegbanken mogelijk gemaakt.

“Als zorgverzekeraar vinden het welzijn van mensen belangrijk; daar hoort ook bewegen bij. Daarom zijn we ook partner geworden van AmstelveenBeach”, vertelt divisiemanager Zorg en Zekerheid Casper van den Bergh.

“AmstelveenBeach is voor veel mensen een laagdrempelige manier om mee te doen én samen plezier te hebben. In teamverband sporten maakt ons fysiek fit en zorgt voor sociale verbinding”, vervolgt Casper van den Bergh. “Daarom bieden wij in diverse aanvullende verzekeringen een sportvergoeding en kunnen mensen meedoen aan verschillende preventieve cursussen.”

Zorg en Zekerheid: de zorgverzekeraar van Amstelveen
Zorg en Zekerheid is de regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor jouw gezondheid. Wij zorgen voor goede zorg in de buurt als je dat nodig hebt. Als regionale zorgverzekeraar zetten wij ons ook in voor een gezonde buurt. Want dat draagt bij aan jouw gezondheid. Zorg en Zekerheid werkt al bijna 200 jaar samen met zorgverleners, gemeenten en werkgevers in de buurt. En wij vinden gezonde mensen belangrijker dan winst. Ook organiseert en ondersteunt Zorg en Zekerheid sportieve initiatieven in jouw buurt, zoals AmstelveenBeach.

Benieuwd wat Zorg en Zekerheid nog meer doet in Amstelveen? Kijk op Amstelveen (zorgenzekerheid.nl)

Meer nieuws

AmstelveenBeach
Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid nieuwe partner AmstelveenBeach
vrij-sporten-8
Programma voor iedereen van alle leeftijden
AmstelveenBeach-ook-in-2024-op-het-Stadsplein
Amstelveen in teken van beachsport; 12 dagen top- en breedtesport op Stadsplein
borgersmith_nieuwe-sponsor
BorgerSmith verwelkomt als sponsor
Accuraat Verhuur sponsor Centercourt
Accuraat Verhuur sponsor van het Centercourt van AmstelveenBeach 
AmstelveenBeach-top-en-breedtesport
AmstelveenBeach keert deze zomer terug
Overzichtsfoto-web
Amstelveen Beach onder tropische omstandigheden van start
AmstelveenBeach
Vaneman: Lokaal welzijn door beweging!
beach-bootcamp-autoband
Stadsplein verandert zes dagen lang in tropisch strandparadijs
vismans-beach-1132x670-1-1024x606
Groots beachvolleybal-evenement keert terug naar Stadsplein